[  Föregående sida  |   Innehållsförteckning  |   Nästa sida  ]


6. Tack.

     Självklart måste vi tacka alla som hjälpt oss med detta enorma arbete. Vi vill först och främst tacka oss själv för all den tid vi förspillt på att genomföra detta fantastiska arbete (tack, tack!).

     Vi vill även passa på att tacka Heino och Birgitta för deras hjälp med HPLC:n;
     Birger, för att han gav oss en alldeles egen katalog i servern;
     Emma, för att hon hjälpte till att framställa standardlösningar;
     Alla vackra flickor som tröstat oss när vi förtvivlat hotat att överge HPLC:n till förmån för metylkarbynolen;
     Den svenska sommaren, för att den äntligen kom;
     ÄGKS-r Kultursektionen som bidragit med en tillflyktsort undan HPLC:n.
     Tack även alla ni, som av ren välvilja slösar er värdefulla tid på att läsa den här smörjan.
     Slutligen ett stort tack till geten Bert, som upptäckte kaffet.


6.1 Handledare

     Vår handledare Anders Vinnerfors måste ju också omnämnas i vårt specialarbete. Nu är det gjort. (Han är bäst!)


6.2 Sponsorer

     Vi har haft några mycket givmilda sponsorer, utan vars hjälp vi aldrig kunnat genomföra detta specialarbete.
De har varit Löfbergs Lila, som ställde upp med kunskap och kaffe, samt ÄGKS-r Kultursektionen, som bara ställde upp med kaffe.


6.3 Absolut inga tack till...

    ...Johan Martinsson, Munkfors, eftersom det var han som uppmuntrade oss att analysera kaffet.
    ...Perkin Elmer, som ligger bakom Omega, finns det sämre program!? (-Ja! Det finns det faktiskt!)





Toppen av sidan


[  Föregående sida  |   Innehållsförteckning  |   Nästa sida  ]

[  disclaimer/copyright  |   Mail  ]